NL / ENG / DE

Event Manager

Wie zijn wij?
Strandclub Witsand is een gezellige familie die een personeelslid gaat uitzwaaien, namelijk onze event manager. Nu kan ons team niet zonder haar en zijn wij opzoek naar vervanging. We zoeken iemand die lijkt op onze Gioya, maar het liefst qua uiterlijk niet teveel, want dan kunnen we jullie niet uit elkaar houden. We kunnen niet beloven dat je huis zand vrij blijft en dat je geen vrienden maakt in deze Witsand familie.

Als event manager ben je de eindverantwoordelijke en werk je samen met ons Witsand personeel om mensen de mooiste dag van hun leven te bezorgen of het leukste feestje van het jaar te regelen. Onze events variëren van 40 tot meer dan 100 mensen. Ook is geen enkele dag hetzelfde de enige dag regel je de muziek van een bruiloftsceremonie en de andere dag sta je in rap tempo bier bij te vullen bij een bedrijfsfeestje. Ook zijn de mensen die een event bij ons geven erg uiteenlopend en leer je dus heel veel verschillende mensen kennen. 

Het takenpakket van onze event manager:
X Dagelijks mails en telefoontjes beantwoorden, Jou wel bellen!
X Afspraken maken in het strandhuis
X Offertes opstellen en die bespreken
X Je mag bij de feestjes aanwezig zijn en zorgen dat alles in goede banen wordt geleid
X Ook ben jij eigenlijk de baas van de events dus heb je organisatorische taken zoals, het maken van worksheets, jouw favoriete personeel inroosteren, het strandhuis voor iedereen weer netjes maken en de partij verslagen maken. 

Wie zoeken wij?
X Iemand die het gezellig vind er veel te zijn, bij sollicitaties noemen ze dat ook wel fulltime. 
X Iemand die het leuk vind om van begin tot eind een event op eigen locatie te draaien en te organiseren. Jij weet natuurlijk als de beste wat jou standhuis te bieden heeft. 
X Iemand die contact persoon is voor alles wat er in en om het strandhuis gebeurd. Dus geniet van gezelligheid en veel contact met mensen.

Het gaat om een fulltime functie met flexibele uren.  Naast de geplande uren (de feestjes en trouwerijen), mag je je werktijden zelf invullen.  Mei, juni, juli, eind augustus en september zijn de drukste maanden en zal je dus veel in het strandhuis te vinden zijn!

Wil jij ons volgende event organiseren?
Vul hieronder het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! We hebben het event manager vinkje alvast voor je ingevuld!Afwas
Runner
Bediening
Barman/Barista
Chef/Sous Chef
Keukenhulp
Kok
Strandbedjes