Events

Verjaardagsfeest organiseren op het strand

Speciaal voor groepen vanaf 40 personen hebben wij naast het restaurant een apart Strandhuis, die je kunt reserveren voor een exclusief verjaardagsfeest. En zeg nou eerlijk… Een verjaardag met je voeten in het zand, wat wil je nog meer? Bij Strandclub Witsand is het mogelijk! Of je nu viert dat je 18 of 50 jaar bent geworden, een verjaardag ‘in het Strandhuis’ vergeet je niet heel snel. De ontspannen sfeer van het strand, de openhaard, de veranda en de openslaande deuren richting de zee zijn de ideale mix voor een relaxt feest.

Meer weten of wil je een keer komen kijken? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op.
    Je verjaardag, dat is iets wat je niet zomaar voorbij laat gaan, toch? Als je het dan ook nog viert op de mooiste plek van Noordwijk, ben je helemaal ready voor JOUW nieuwe jaar. Kun je het je al voorstellen? De omslaande golven op de achtergrond, een lichte zomerbries en iedereen in het hele Strandhuis die voor jou aan het zingen is?

 

Strandclub Witsand – the awesome crew!
Jong, sociaal, gezellig, gedreven en creatief. Dat zijn onze beach boys & girls. Wij zorgen ervoor dat jij de wereld om je heen even helemaal kunt vergeten en kunt genieten van JOUW feest. De unieke en relaxte Witsand sfeer wordt versterkt door persoonlijke aandacht van onze boys & girls die snel en nauwkeurig te werk gaan.

 

Strandclub Witsand, fantastic birthday food & drinks
Jouw vrienden en familie laten genieten van een gezamelijk ontspannen diner? Ook dat kan bij Strandclub Witsand. Hier werken we graag met verse, seizoensgebonden producten. Dat gaan we dus ook doen voor jouw verjaardag! De wisselende, seizoensgebonden vlees- vis- en vegetarische gerechten serveren we uit op leuke beachstyle planken. Ook helpen we je graag met een heerlijke red velvet verjaardagstaart of fantastische carrot cake.

Ook qua dranken is er voor ieder wat wils op jouw verjaardag. En hoe leuk is het als iedereen de koelkast en zinken teilen, vol met koude drankjes, zelf kan uitzoeken. Meer zin in een Gin Tonic of andere lekkere mixdrank? ook dat kan bij Strandclub Witsand. Naast de uitgekozen fris en alcoholische dranken is er ook is er een leuke wijnkaart met wijnen die je kunt toevoegen aan je drankenarrangement.

 

Strandclub Witsand Noordwijk | Unieke verjaardag op het strand
Ben je op zoek naar een unieke locatie voor jouw verjaardag op het strand? Dan is ons exclusieve Strandhuis op het strand van Noordwijk precies wat jij zoekt!