Events

Beachparty bij Witsand

Speciaal voor groepen vanaf 40 personen hebben wij naast het restaurant een apart Strandhuis, die je kunt reserveren voor een exclusieve beachparty. En zeg nou eerlijk… Een beachparty met je voeten in het zand, wat wil je nog meer? Bij Strandclub Witsand is het mogelijk! Of je nu wilt komen vieren dat je een één jaar getrouwd bent of 25 jaar in dienst bent bij je baas, een beachparty in Witsand style vergeet je niet snel. De ontspannen sfeer van het strand, de openhaard, de veranda en de openslaande deuren richting de zee zijn de ideale mix voor een geslaagde beachparty.

Meer weten of wil je een keer komen kijken? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op.
Wat moet je nou eigenlijk allemaal regelen? In het sfeervolle en unieke Strandhuis komt het feest zonder enige twijfel direct op gang. En dat is ook niet zo gek, want een beachparty op het strand bezit een hele belangrijk eigenschap die je nergens anders vindt: de unieke ontspannen sfeer. Sit down and relax met je vrienden, familie of collega’s en ervaar de unieke sfeer samen.

 

Strandclub Wisand – the awesome crew!
Jong, sociaal, gezellig, gedreven en creatief. Dat zijn onze beach boys & girls. Wij zorgen ervoor dat jij de wereld om je heen even helemaal kunt vergeten. De unieke en relaxte sfeer wordt versterkt door persoonlijke aandacht van onze boys & girls die snel en nauwkeurig te werk gaan om jou een onbezorgde dag te geven.

 

Strandclub Witsand’ fantastic anniversary food & drinks
Qua dranken is er voor ieder wat wils op jouw beachparty. Pak een drankje uit de met ijs gevulde zinken teil of kies voor een toost met door ons geserveerde Cava. Of je nou graag bier, wijn of fris drinkt, voor iedereen is er wat wils om mee te proosten op jouw beachparty.

Bij Strandclub Witsand werken we graag met verse producten. Dat gaan we dus ook doen tijdens jouw beachparty! De wisselende vlees- vis- en vegetarische gerechten serveren we uit op leuke beachstyle planken. Daarbij kun je onbeperkt genieten van versbereide salades van onze saladebar.  

 

Strandclub Witsand Noordwijk | Uniek jubileumfeest op het strand
Ben je op zoek naar een unieke locatie voor het vieren van een beachparty? Dan is ons exclusieve Strandhuis op het strand van Noordwijk precies wat jij zoekt!