Events

Beachparty bij Witsand

Heb je een bijzonder jubileum op de planning? Voor groepen vanaf 40 personen hebben wij naast ons restaurant een strandhuis dat je kunt reserveren voor jouw jubileum. Of je nu wilt vieren dat je één jaar getrouwd bent of al 25 jaar in dienst bent. Heb je weleens gedacht aan een feest bij het strandhuis van Witsand?

Wil je meer informatie of eens komen kijken? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op.
Wat moet je nou eigenlijk allemaal regelen? In het sfeervolle en unieke Strandhuis komt het feest zonder enige twijfel direct op gang. En dat is ook niet zo gek, want een beachparty op het strand bezit een hele belangrijk eigenschap die je nergens anders vindt: de unieke ontspannen sfeer. Sit down and relax met je vrienden, familie of collega’s en ervaar de unieke sfeer samen.

 

Strandclub Wisand – the awesome crew!
Jong, sociaal, gezellig, gedreven en creatief. Dat zijn onze beach boys & girls. Wij zorgen ervoor dat jij de wereld om je heen even helemaal kunt vergeten. De unieke en relaxte sfeer wordt versterkt door persoonlijke aandacht van onze boys & girls die snel en nauwkeurig te werk gaan om jou een onbezorgde dag te geven.

 

Strandclub Witsand’ fantastic anniversary food & drinks
Qua dranken is er voor ieder wat wils op jouw beachparty. Pak een drankje uit de met ijs gevulde zinken teil of kies voor een toost met door ons geserveerde Cava. Of je nou graag bier, wijn of fris drinkt, voor iedereen is er wat wils om mee te proosten op jouw beachparty.

Bij Strandclub Witsand werken we graag met verse producten. Dat gaan we dus ook doen tijdens jouw beachparty! De wisselende vlees- vis- en vegetarische gerechten serveren we uit op leuke beachstyle planken. Daarbij kun je onbeperkt genieten van versbereide salades van onze saladebar.  

 

Strandclub Witsand Noordwijk | Uniek jubileumfeest op het strand
Ben je op zoek naar een unieke locatie voor het vieren van een beachparty? Dan is ons exclusieve Strandhuis op het strand van Noordwijk precies wat jij zoekt!