Events

Bruiloft organiseren op het strand

Speciaal voor groepen vanaf 40 personen hebben wij naast het restaurant een apart Strandhuis die je kunt reserveren voor een exclusieve bruiloft op het strand. En zeg nou eerlijk… Je ceremonie, de receptie met borrel, het gezamelijke diner en het feest vieren op het strand, wat wil je nog meer? Een trouwdag in Witsand style maakt jouw dag onvergetelijk. De ontspannen sfeer van het strand met de ruisende zee, de drankenbar waar je zelf je drankje kunt halen en de huiselijke sfeer in het Strandhuis zijn de ideale mix voor een geslaagde trouwdag!

Meer weten of wil je een keer komen kijken? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op.
Jouw trouwdag moet een onvergetelijke dag worden. Nadat het jawoord is gegeven, kan het feest losbarsten. Het Witsand team staat klaar voor jullie receptie met borrel, de Live Cooking en feest met DJ. Aan het eind van de dag, als alle herinneringen gemaakt zijn, wil je stiekem niet meer naar huis...

 

Strandclub Witsand – the awesome crew!
Jong, sociaal, gezellig, gedreven en creatief. Dat zijn onze beach boys & girls. Wij zorgen ervoor dat jij de mooiste dag van je leven hebt. De unieke en relaxte Witsand sfeer wordt versterkt door persoonlijke aandacht van onze boys & girls die snel en nauwkeurig te werk gaan en zich 100% inzetten om jou een fantastische dag te bezorgen.

 

Strandclub Witsand’ fantastic wedding food & drinks
Bij Strandclub Witsand werken we graag met verse, seizoensgebonden producten die gedurende het seizoen wisselen. Kies voor een onbezorgde sfeer door onze kok live vis-vleesgerechten te laten bereiden in het Strandhuis. Daarbij zullen onze beach boys & girls langskomen en de vis-vlees gerechten uit te serveren. Het enige wat jij moet doen is het uitzoeken van een bijpassende salade van de saladebar.

Naast de toost met Cava is er qua dranken voor ieder wat wils op jouw bruiloft. En hoe leuk is het als iedereen zelf een drankje uit kan zoeken uit de met ijs gevulde zinken teilen met drankjes. Meer zin in een Gin Tonic of een goede wijn? Ook sterke dranken, en verschillenden wijnen kunnen toegevoegd worden aan het drankenarrangement bij Witsand.

 

Strandclub Witsand | Unieke bruiloft op het strand
Ben je op zoek naar een unieke locatie voor een bruiloft op het strand? Dan is ons exclusieve Strandhuis op het strand van Noordwijk precies wat jij zoekt!