Events

Bedrijfsfeest op het strand

Voor groepen vanaf 40 personen hebben wij naast ons restaurant een strandhuis dat je kunt reserveren voor een bedrijfsfeest met jou en je collega’s!

Samen relaxen en genieten van onze bites en drinks. De fijne sfeer van het strandhuis met de veranda die wijd openstaat naar het strand, en de ongedwongen vibe van de zelfservice bar zorgen voor de ideale setting waar jullie bedrijfsfeest kan plaatsvinden.

Nieuwsgierig naar meer of zin om het strandhuis zelf eens te bekijken? Vul dan snel onderstaand formulier in en wij nemen binnenkort contact met je op.

Bij een bedrijfsfeest draait het vaak allemaal om teambuildingsopdrachten. Bij Strandclub Witsand in Noordwijk doen we dat compleet anders door gewoon te genieten van een relaxte huiselijke sfeer, originele gerechten uit goede keuken en service van vriendelijk personeel. Eindelijk! Even de tijd om rustig en gezellig bij te kletsen met je collega’s.

 

Strandclub Witsand – the awesome crew!
Sociaal, gedreven, creatief. Dat zijn onze beach boys & girls. Wij zorgen ervoor dat jij de wereld om je heen even helemaal kunt vergeten en alleen nog maar na hoeft te denken over wat je wilt eten of drinken. De unieke en relaxte sfeer vinden wij belangrijk, evenals de persoonlijke aandacht van onze boys & girls. Zij doen er alles aan om jou een welverdiende gezellige tijd bij Strandclub Witsand te bezorgen.
 

Strandclub Witsand - fantastic business food & drinks
Bij Strandclub Witsand werken we graag met verse, seizoensgebonden producten. Een combinatie van seizoensgebonden vis, vlees en vegetarische gerechten wordt uitgeserveerd door onze beach boys & girls, terwijl jij met je collega’s of zakenrelaties bijpraat. In de zomer eet je een frisse salade met je voeten in het zand en in het najaar zit je bij de openhaar onder het genot van een lekkere courgette-dragon soep. We zetten jouw favoriete drinks alvast klaar in een zinken teil met ijs. Het enige waar jij nog over na hoeft te denken is wat je wil eten of drinken.

 

Stranclub Witsand, Noordwijk | Uniek bedrijfsfeest op het strand
Ben je op zoek naar een unieke locatie voor jouw bedrijfsevent op het strand? Dan is ons exclusieve Strandhuis op het strand van Noordwijk precies wat jij zoekt!