Events

BBQ feest op het strand

Voor groepen vanaf 40 personen staat ons exclusieve Strandhuis klaar voor een strand-BBQ. Voeten in het zand, genietend van een barbecue op het strand. De relaxte vibes van het strand, de veranda met chille loungehoeken en de deuren die openzwaaien naar de zee, creëren de ultieme setting voor een barbecue.

Meer weten of wil je een keer komen kijken? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op.
Wat het barbecueën op het strand nóg leuker maakt, is dat je je eigen bier, wijn en frisdrank gewoon zelf kunt pakken uit de grote zinken teilen die je in het Strandhuis vindt. Alles voor die relaxte sfeer!
 

Strandclub Witsand – the awesome crew!
Jong, sociaal, gezellig, gedreven en creatief. Dat zijn onze beach boys & girls. Wij zorgen ervoor dat jij de wereld om je heen even helemaal kunt vergeten. De unieke en relaxte Witsand sfeer wordt versterkt door persoonlijke aandacht van onze boys & girls die snel en nauwkeurig te werk gaan en hun 100% inzetten om het jou naar de zin te maken.
 

Strandclub Witsand- fantastic bbq food & drinks
De ultieme BBQ-ervaring: Live Cooking of Live Cooking Deluxe. De salades worden op de saladebar geplaatst en de vlees-, vis- en vegagerechten worden live bereid op de BBQ. Bijkomend voordeel: Je hoeft niet in de rij te gaan staan om jouw dish bij elkaar te zoeken, wij komen het gewoon bij je aan tafel brengen.

Bij de BBQ horen koude drinks waaronder fris, bier en wijn. Speciaal aan jou de keuze welke wijn jij aan jouw drankenarrangement toe wilt voegen. Meer zin in een Gin tonic? Ook sterke drank kun je toevoegen aan het drankenarrangement.
 

Strandclub Witsand - Noordwijk | Unieke BBQ op het strand
Ben je op zoek naar een unieke locatie voor een BBQ op het strand? Dan is ons exclusieve Strandhuis op het strand van Noordwijk precies wat jij zoekt!